Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare - Tumba - Heltid

Södertälje · Södertälje · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Tumba. Tjänsten startar omgående.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för inleveranser av gods och material
  • Scanna in produkter i affärssystem
  • Samordna produkter utifrån en plocklista
  • Lastning av kurirbilar

Om dig:

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.

Kravprofil:

  • Truckkort A+B
  • Självgående

Meriterande:

  • Körkort B

Arbetstider: Två skift

Arbetsplats: Tumba

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid


Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertälje

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons