Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare till Volvo Cars 2021

Lernia · Göteborg · Ansök senast 5 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad kommer du göra?

Som truckförare på Volvo är du en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa på en stor fabrik. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare på en av våra fabriker i Torslanda, Göteborg.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning. Vi söker dig som är fokuserad, noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalité. Du är en duktig truckförare som känner dig trygg med att köra flera olika truckar på en av Göteborgs största logistikavdelningar. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett högt arbetstempo där arbetsuppgifterna är ensidiga med mycket avancerad truckkörning.

Passar du in i profilen?
  • Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, prestigelös, flexibel och punktlig.
  • Tidigare erfarenhet av truckkörning är ett krav. Vi ser gärna att du har kört mer än 3 månader, gärna skjutstativ eller motviktstruck
  • Du behöver kunna börja jobba med kort varsel
  • Meriterande är om du har erfarenhet av lastning och lossning av lastbilar
För att bli aktuell för jobbet som truckförare måste nedanstående krav uppfyllas:
  • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
  • B-körkort
  • Truckkort med behörigheterna A1-4, B1-4, D1 och TYA.
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: dag, kväll, natt. Vi ser helst att du är flexibel och kan tänka dig samtliga av dessa. Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg och truckkort. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av ditt resultat. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringsgruppen@lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons