Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare till Leba i Hillerstorp

Leba Industriservice AB · Gnosjö · Ansök senast 17 apr. (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker Leba Industriservice en truckförare till verksamheten i Hillerstorp! Är du en erfaren truckförare? Då kan du vara den vi söker!
Vi kan pulverlackering. Över 40 års erfarenhet och en obändig vilja att bli den snabbaste aktören på marknaden har givit oss en ledande position i Norden. En ansenlig mängd gods passerar genom Leba varje dag. Med åtta separata lackeringsprocesser är det enkel matematik att räkna ut att vi är en extremt flexibel pulverlackerare. Dessutom står våra maskiner aldrig helt still, några av dem körs varje natt för att bibehålla en hög servicenivå mot våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning med motviktstruck. Du kommer arbeta på företag där flexibilitet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra.
Du hanterar svenska i tal och skrift och du har självklart truckkort samt vana av truckkörning. 
Vi ser att du har körkort och bil då de kollektiva möjligheterna är begränsade. 

Dina arbetsuppgifter
Dina dagar som truckförare hos oss kommer innebära truckkörning inom produktion och lager. Lagerjobbet innebär arbete med truck där du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer, paketera och emballera dessa för att det sedan ska levereras till kunder. Jobbar du som truckförare inom produktion kommer du köra truck och försörja dina kollegor med material. Hantering av inkommande och utgående gods kommer också tillhöra din arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda?
Att vi kan erbjuda snabba leveranstider och hög flexibilitet beror helt på att alla våra medarbetare jobbar med gemensamma målsättningar. Tillsammans jobbar vi som ett lag, hela tiden med kundens behov i fokus. En hög rörlighet och omtanke för varandra har skapat en familjär känsla som sträcker sig ända tillbaka till företagets start. Att jobba vid en lackeringslina handlar om att jobba som ett team, där man jobbar dynamiskt för att kunna hjälpa till där det behövs. Varierande arbetsdagar där man aldrig kan veta säkert hur dagen ska arta sig, är vår vardag. Det är det som har byggt upp en organisation av lojala medarbetare där en hög service mot våra kunder kommer naturligt. Var med och väx med oss!

Placeringsort: Hillerstorp
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 17 April, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. ida.syren@onepartnergroup.se 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Leba Industriservice AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen