Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare till Kanthals Godsmottagning i Hallstahammar

Truckförare till Kanthals Godsmottagning i Hallstahammar

KANTHAL AB · Hallstahammar · Ansök senast 10 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker nu en flexibel och ansvarstagande Truckförare till Kanthals godsmottagning i Hallstahammar. Som truckförare på godsmottagningen har du en central roll inom organisationen, det är en varierande roll där du dagligen möter många delarna av vår spännande verksamhet.

Välkommen till vår spännande värld

Kanthal är en del av Sandvik-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknologi och motståndsmaterial. I kreativa samarbeten med våra kunder utvecklar vi innovativa lösningar, alltid med fokus på hållbarhet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vår avancerade teknologi, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, ger oss möjligheten att delta i några av världens största och mest spännande projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare på godsmottagningen är din främsta uppgift att säkerställa att rätt material levereras till rätt plats på företaget. Du samarbetar med dina kollegor för att säkerställa att gods lastas och lossas på rätt plats och på rätt sätt. Rollen fungerar som ”spindeln i nätet” i verksamheten och är avgörande för att produktionen ska flyta på utan störningar. Tillsammans med dina närmsta kollegor säkerställer du att produktionspersonalen har de material de behöver vid rätt tidpunkt för att producera. Rollen innehåller främst arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom logistik och transport, men den innehåller även arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom stålindustri.

Profil

Din personlighet är viktig för oss. Du har ett högt säkerhetstänk och en personlig mognad som gör att du tar ansvar för ditt arbete. Som Truckförare på godsmottagningen servar du andra delar av organisationen vilket kräver att du hanterar dina arbetsuppgifter med en flexibel, prestigelös och serviceinriktad inställning.

Du trivs med många kontaktytor och har lätt för att samarbeta med olika individer. Din förmåga att se helheten hjälper dig när du ska prioritera och fatta beslut utifrån verksamhetens behov. Vi söker dig som har giltigt truckkort (A1-A3 samt B1-B3), viss datavana är av betydelse och om du har kunskaper inom M3 anses det meriterande.

Då arbetet är säkerhetsklassat kommer registerprövning mot Tullverkets säkerhetsklass 2 att ske.

På Kanthal är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Vill du veta mer om Kanthal och våra produkter?

Besök gärna Kanthal.com eller vår Youtube-kanal för att lära dig mer om vår verksamhet och våra produkter.

Ansökan

Läs mer om oss och sök jobbet på vår hemsida (https://sandvik.wd3.myworkdayjobs.com/kanthal-jobs/job/Hallstahammar/Truckfrare-till-Kanthals-Godsmottagning-i-Hallstahammar_R0024767). Kom ihåg att bifoga ett personligt brev samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sirpa Lindvall, rekryterande chef, +4622021015

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta:

Cecilia Larsson, ansvarig rekryterare, 070- 61680 22

Fackliga kontaktpersoner

Niclas Widell, IF Metall 0220-211 68

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Kanthal tillhör Sandvik Materials Technology som är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2019 var drygt 15 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 000.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KANTHAL AB

Placering

Hallstahammar

Kontaktperson

Kanthal AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons