Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare till företag i Hyltebruk kommun

Truckförare till företag i Hyltebruk kommun

OnePartnerGroup Halland AB · Hylte · Ansök senast 23 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

OnePartnerGroup söker nu erfaren truckförare till företag i Hyltebruk. 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på lager och är en skicklig truckförare. Som person är du noggrann, positiv och har ett stort kvalitetstänk. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ, duktig på att se helheten i ett flöde och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt, är effektiv och har förmågan att strukturera ditt arbete. God datavana. Körkort är en förutsättning och det är meriterande med truckkort. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Du kommer i huvudsak jobba som antingen truckförare inom produktion eller lager. Lagerjobbet innebär arbete med truck där du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer, paketera och emballera dessa för att det sedan ska levereras till kunder över hela världen. Jobbar du som truckförare inom produktion kommer du köra truck och försörja dina kollegor med material. Det betyder att du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer. Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kan också tillhöra din arbetsuppgifter, både som lagerpersonal och som truckförare. 

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och vi ser att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta på företag där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Det kan förekomma tunga lyft vilket gör att det är viktigt att du har en bra grundfysik.
Du hanterar svenska i tal och skrift och du har självklart truckkort samt vana av truckkörning. 
Vi ser att du har körkort och bil då de kollektiva möjligheterna är begränsade. 

Placeringsort: Hyltebruk med omnejd
Arbetstid: Ständigt 2 skift, antingen förmiddag eller eftermiddag, alternativt nattskift
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 23 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alfred Larsson på telefonnummer alt. alfred.larsson@onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Halland AB

Placering

Hylte

Kontaktperson

OnePartnerGroup Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons