Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare sökes för omgående uppdrag!

Truckförare sökes för omgående uppdrag!

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 25 juni

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du truckkort och är på jakt efter ett jobb där du arbeta med kroppen? Vi söker nu fler truckförare till vår kund i Birsta. Krav för tjänsten är att du innehar truckkort (A/B).

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och på deras lager i Birsta behöver de nu förstärkning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och packa ordrar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Vi söker både dig som är intresserad av heltidsarbete och dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annat arbete. Passen är oftast förlagda till 07:00-16:00 och 15:00-23:30. Uppdraget startar omgående med en introduktionsutbildning. Introduktionsutbildningen är betald och genomförs under 3 heldagar på plats hos vår kund. Om du är student finns goda möjligheter till ett långsiktigt extrajobb och du kan arbeta extra vid behov under terminerna.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel när det kommer till arbetstider. Det är ett krav att du som söker är minst 20 år.

Då detta är en stor arbetsplats är det viktigt att du trivs i att arbeta tillsammans med andra. Du ser dig som en lagspelare som gärna tar initiativ och kommer med förslag som driver verksamheten framåt. Du är mycket noggrann i det arbete du genomför tummar aldrig på kvalitén. Det är meriterande om du har arbetat på lager och med truckkörning tidigare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Holmer på telefonnummer: 070-376 03 79 eller via e-post: ida.holmer@studentconsulting.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Observera att vi inte kommer gå vidare med din ansökan om du saknar truckkort.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons