Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare sökes för extrajobb på nattetid i Värnamo!

Truckförare sökes för extrajobb på nattetid i Värnamo!

StudentConsulting · Värnamo · Ansök senast 5 sep.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Är du arbetsvillig och flexibel i ditt arbete? Då kan tjänsten som lagermedarbetare till vår kund i Värnamo vara något för dig!

Information om uppdraget:

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av utleveranser, förbereda för morgondagens behov och se till att allt är förberett. Du kommer även att arbeta med diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Krav för tjänsten är truckkort A+B. Arbetstiderna är förlagda mellan 03:00-07:00, måndag-fredag och du lägger din tillgänglighet i vår portal.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Krav på tillgänglighet är minst 2 dagar i veckan. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel och har ett öga för kvalité. Då det förekommer tunga lyft och en del spring i arbetet behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna hålla högt tempo i ditt arbete, men utan att tumma på kvaliteten. Som person är du också ansvarsfull, noggrann samt tekniskt kunnig. Tidigare lagererfarenhet är meriterande för tjänsten.

Det är meriterande med truckkort A+B samt att du har god svenska i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du studerar eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50% och att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan och kan hoppa in med kort varsel vid behov.

Tjänsten är tilltänkt att starta löpande under september där man börjar med introduktion ute hos kund.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: lagermedarbetare, truckförare, terminal, extrajobb, Värnamo

Sökord: lagermedarbetare, truckförare, terminal, extrajobb, Värnamo

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Värnamo

Dela jobbannonsen

Anmäl annons