Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare med inriktning administration

Truckförare med inriktning administration

Press Kogyo Sweden AB · Oskarshamn · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Truckförare inriktning administration till Press Kogyo Sweden

Vi söker truckförare med inriktning administration till Logistikavdelningen

Press Kogyo - en framtidsfabrik

Press Kogyo är ett framgångsrikt verkstadsföretag med Japanska storsatsande ägare. Vi arbetar med plåt med en tjocklek mellan 1,5 till 18 millimeter. Tillverkningen av transmissionsplåtar till tyngre fordon gör oss världsledande inom området.

Vår ägare är den världsomspännande japanska koncernen Press Kogyo, en av Japans största underleverantörer, med fabriker i Japan, Thailand, USA, Kina, Indonesien och Oskarshamn. Vi är en komplett legoleverantör av plåtdetaljer, anpassad för små, medel och stora serier.

I Oskarshamn är vi 140 anställda och omsätter 400 miljoner.

Om jobbet

Som truckförare med inriktning administration är du noggrann och effektiv. Du är stresstålig, självgående och strukturerad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lasta utgående gods till våra kunder och leverantörer med tillhörande arbetsuppgifter så som skapa fraktsedlar i de olika kundernas portaler, lagerflytta emballage och beställa emballage. Du ska även lossa emballage, ankommande gods och göra inleverans. Du behöver ha god datorvana och erfarenhet av truckkörning.

Personprofil

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och flexibel. Du ska vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt. Som person är du serviceinriktad, snabblärd och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistikchef Karolina Skog 0491-767514 alt. karolina.skog@presskogyo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Press Kogyo Sweden AB

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Press Kogyo Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons