Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare med B1 behörighet till Holtab i Tingsryd

Truckförare med B1 behörighet till Holtab i Tingsryd

Holtab AB · Karlskrona · Ansök senast 14 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Holtab i Tingsryd söker vi omgående en erfaren Truckförare med minst B1 behörighet och god körvana på 8-16 tons truck. Hos vår kund får du chansen att arbeta med varierande arbetsuppgifter, såsom in- och utleveranser, orderplock, saldohantering och inventering. I tjänsten ingår truckkörning både inne och ute med främst motviktstruck. Tjänsten ställer krav på hög flexibilitet, god truckvana samt positiv inställning!

Din profil

Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt minst ett års erfarenhet av lager- och logistikarbete. Du är en van truckförare och har erfarenhet av att köra både pallgods och otympligt gods. Du har sinne för ordning, struktur och siffror samt arbetar med hög noggrannhet och kvalitet. Som person är du glad och öppensinnad. Du ställer dig positiv till förändringar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Med fördel har du en kreativ sida och tar gärna egna initiativ samt har du grundläggande datorkunskaper i Officepaketet.

Att du är van att kommunicera med såväl intern personal som transportörer och övriga leverantörer ser vi som en självklarhet. Truckkort för B1 är ett krav. Truckkort A1-4 samt B2-4 är meriterande. 

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö för att sedan arbeta ute hos vår kund. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal
Ansökningstid: Snarast

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Holtab AB

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Empleo Växjö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons