Jobbsafari är en del avschibsted logo

truckförare malmö

Randstad · Staffanstorp · Ansök senast 31 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi drivna och engagerade truckförare och lagerarbetare till vår kund i Staffanstorp. Har du kanske erfarenhet av att köra motviktstruck eller skjutstativ? Drivs du av att arbeta med högt tempo i en varierande lagermiljö där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara tjänsten för dig! Tveka inte på att söka redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 

Ansvarsområden

 Dina arbetsuppgifter kommer delvis bestå av truckkörning, då främst av motvikt och skjutstativ, samt varierande lagerarbete. Arbetsuppgifter du kan komma ställas inför är:

  •  Truckkörning
  •  Orderplock
  •  Containertömning
  •  Godsmottagning
  •  Lättare lageradministration
Högt arbetstempo förekommer och vi ser att du är motiverad, flexibel och stresstålig. Du som person besitter ett säkerhetstänk, kvalitetstänk, såväl som att du är noggrann i ditt arbete. 

Arbetstider

Deltid 2-4 dagar i veckan. Dagtid samt kvällstid. 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har:

  •  Studier eller ett annat arbete på minst 50%
  •  Truckkort A1-4 och B1-4
  •  B-körkort och tillgång till bil
  •  Erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ
  •  Goda kunskaper i svenska och engelska
  •  Är flexibel med arbetstider
Som person är du en lagspelare som är positiv och ambitiös i arbetet. Du drivs av att följa uppsatta mål men arbetar även kvalitetsmässigt och noggrant. Du är serviceminded och har lätt för att samarbeta med andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Andersson. Elin.andersson@randstad.se
konsultchef 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons