Jobbsafari är en del avschibsted logo

Triggas du av att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen?

Triggas du av att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen?

ImBox Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 17 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

På ImBox sker magiska saker. Vi är pionjärer med siktet inställt på att göra kundrelationer enklare och mer värdeskapande för företag. Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa digitala kommunikationsverktyg, vi kan också hjälpa alla företag oavsett bransch. Med det sagt är möjligheterna oändliga och vår resa har bara börjat. Det är rätt många som diggar det vi gör, för jisses vad vi växer.

Vi söker nu dig som trivs att ha en varierande vardag och som älskar att ge det lilla extra till dina kollegor för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. Är du som vi, tycker det är viktigt att tillsammans hjälpas åt för att ta oss an utmaningar och ser det som en självklarhet att fira framgångar, då är det dig ImBox-familjen letar efter!


Om jobbet

Vår nuvarande stjärna Hanna som arbetar som kontorsassistent ska gå på föräldraledighet och tjänsten kommer därmed vara ett vikariat. Vi letar alltid efter nya kollegor till ImBox-familjen och med det sagt så finns det stora möjligheter för rätt person att få fortsätta hos oss i en annan tjänst när vikariatet är slut.

För att du ska trivas i rollen gillar du att ha ett brett ansvar, alltifrån att kontoret ska hålla toppklass, till att anordna fester och kickoffer till att säkerställa att vi skickar rätt avtal och fakturor till våra kära kunder. Vidare är du en fena på rekrytering och tycker det är roligt att hålla kontakt med kandidater för att hitta våra nästa stjärnor till ImBox-Familjen. Ditt DNA andas inkludering, mångfald och trivsel, och visst tycker du bollen employer branding är både rolig och viktig att hålla igång tillsammans med marknad.


Dina mest gjutna gener för dig fenomenal på att vara:

  • Lösningsorienterad
  • Handlingskraftig
  • Strukturerad
  • Och till en fin relationsbyggare


Din dator kommer användas till att

  • Ta fram nya kundavtal
  • Fakturahantering - du ansvarar för att se över, skicka och hålla koll på fakturorna till våra kunder.
  • Sköta rekryteringen - från start till anställning, vilket innebär att ta fram annonser, selektera, intervjua och referenstagning.
  • Arbeta och utveckla employer branding
  • Inköp och ansvar för att de material, arbetsredskap osv finns på plats


Du kan göra en High-five på detta

  • Minst ett års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
  • Eftergymnasial utbildning inom personal, beteendevetenskap eller liknande
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar


Information

Start: Mitten på aug

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat, aug 2021 - okt 2022, med mycket stora chanser till fortsättning!

Lön: Japp, varje månad

Placering: Vi följer FHM rekommendationer och du utgår från hemmet, men har du feeling någon dag kan du åka in till våra schyssta lokaler i centrala Göteborg


Om du ger oss detta ger vi dig

En spännande framtid - Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

En trevlig arbetsplats - Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i.

Mycket skratt - Man jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra!

Frihet - Du har eget ansvar för att driva, prioritera och ta hand om dina ansvarsområden. Med eget ansvar följer frihet.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ImBox Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Imbox Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons