Jobbsafari är en del avschibsted logo

Traversförare

Randstad · Köping · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på logistik och har vana av travers- och truckkörning? Är du en driven person som tycker om att vistas i industriella miljöer? Är du noggrann och förstår vikten av säkerhet? Perfekt! Då du varmt välkommen med din ansökan redan idag!.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som logistikmedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. I stora drag kommer arbetet bland annat att innefatta:

  • Traverskörning för nästan alla arbetsmoment
  • Lossning och lastning av lastbilar
  • Material  sorteras i lagerfack
  • Plocka ordar som inhämtas från SAP
  • Kan bli aktuellt att köra truck och då är det i första hand motviktstruck, behörighet B.

Både lastbilar och tågvagnar passerar igenom lagerbyggnaden så ett medvetet säkerhetstänk är A och O. Högt arbetstempo förekommer och det är viktigt att du är stresstålig, har ett kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbete.


Arbetstider

Två skift: mån-tors 05:30-14:00 samt 13:30 – 22:30 
Fredag: 12:00-18:00

Kvalifikationer

  • Traverskort
  • Truckkort, behörighet B
  • Erfarenhet av logistikarbete
  • Goda kunskaper i svenska
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av logistikarbete och ha kört truck och travers. Som person är du driven och strukturerad. Du har ett öga för vad som behöver göras och därför har du inga problem med att ta egna initiativ. Du är samarbetsvillig, ställer upp och gör det lilla extra för laget och du är flexibel när det behövs.
I och med att det är ett fysiskt krävande jobb är det bra om du har en god hälsa och klarar av dessa moment.
Det är meriterande om du har jobbat inom industrimiljöer tidigare och har en förståelse för metall-material.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tillsättning sker löpande. Sista ansökningsdag 21-06-30

Om företaget

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. De har 1000 anställda och finns i 7 länder. År 2020 omsatte de 8,2 miljarder SEK. För mer information: http://www.tibnor.se/  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Köping

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons