Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trapprenoverare och målare

Svenska Trappsteg · Göteborg · Ansök senast 25 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svenska Trappsteg arbetar med målning av trappor samt trapprenovering, dvs kapning och montering av renoveringsskivor i massiv ek som monteras ovanpå befintliga trappsteg. Arbetet utförs hos privatpersoner.

Vi söker dig som har både erfarenhet av träarbete målning. Vi kommer att lära dig att kapa steg etc. Du får gå parallellt med en av våra montörer en tid.

Arbetsuppgifter:

Målning av trappor, kapning och montering av trappsteg, montering av handledare, göra stängningar av trappor, göra knarreducering och göra hembesök hos våra kunder.

Du ska vara självgående, tycka om att arbeta ensam, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund. Vara noggrann men snabb, ha ett ordnat liv, ha körkort, tillgång till parkering av bil, behärska svenska så pass bra så att du kan göra hembesök. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder.

Du ska kunna de grundläggande momenten i målning och ha målat snickerier tidigare. Du ska kunna eller ha viljan att lära dig att arbeta med trä. De verktyg som vi använder till trapprenovering är sänksåg, multicutter, slipmaskin och skruvdragare. En fördel om du är händig.

Om arbetsplatsen: Svenska Trappsteg har sätet i Täby men arbetar över hela Stockholms län, Uppsala och nu i Göteborg.

Företaget har funnits sedan år 2000. Vi har sysslat med trapprenovering i massiv ek i 14 år. Vi har utfört ca 7000 trapprenoveringar.

Referenser är önskvärt . Skicka gärna med ett foto på dig.

KÖRKORT ÄR ETT KRAV.

Se vår hemsida svenskatrappsteg.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Trappsteg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Öhman Kompetens AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons