Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb - Transportplanerare

DIVISION VÄRNAMO OCH HUVUDKONTOR · Värnamo · Ansök senast 28 feb. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med verksamhet i 34 länder med ca. 30 000 medarbetare. DS Smith Sverige har runt 640 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö. Läs mer på https://www.dssmith.com/sv

DS Smith fokuserar på att förverkliga potentialen hos våra anställda varje dag, och du kommer att få stöd och utveckling i ditt dagliga arbete i en god och mångfaldig arbetsmiljö. Många av våra tidigare sommarjobbare har vidareutvecklats inom organisationen och är våra kollegor i olika befattningar idag. Vi som alla DS Smith-kollegor är stolta över möjligheten att göra en hållbar skillnad i ett marknadsledande företag.

Vi söker nu en transportledare till vår centrala avdelning för transportplanering – vårt kontrolltorn. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden v. 24/25 - 32/33.

Den främsta uppgiften är att säkerställa en väl fungerande transportplanering. Du ansvarar för att optimera godsflödet från våra enheter i Sverige till våra kunder utifrån vår målsättning på leveransprecision samt lönsamhet. Vidare ska du säkerställa att kommunikation fungerar gentemot alla våra enheters utlastningsavdelningar samt planeringsfunktion och säljavdelningar.

För att lyckas på ett bra sätt krävs att du kan fokusera på rätt saker och att hitta lösningar. Du är en pålitlig och driven person med erfarenhet av administrativt arbete. Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt ställer vi krav på god kommunikativ förmåga och att du har känsla för hur man samarbetar på ett bra sätt.

Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du rapporterar till Logistics Manager och placeringsort för tjänsten är Värnamo.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Om ansökan

Känns rollen spännande och relevant för dig så skicka gärna din ansökan redan idag. Vårt urval kommer att ske löpande men senast den 28 februari är du välkommen med din ansökan.

Vi kan endast ta emot ansökningar via vår karriärsida.

I vår digitala rekryteringsprocess kommer du som ett första steg att få genomföra två arbetspsykologiska tester, som tar ca 30 minuter. Om du går vidare till nästa steg, blir du inbjuden till en personlig intervju. Dessa utförs löpande under ansökningstidens gång.

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser redan fram emot att höra från dig!

Har du frågor? Vänligen kontakta:

Alexander Bergman, Logistics Manager, tel. 0370 422 98

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DIVISION VÄRNAMO OCH HUVUDKONTOR

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Ds Smith Packaging Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons