Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportplanerare till Ragn-Sells

Adecco Sweden AB · Borlänge · Ansök senast 7 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Mycket händer inom Region Mitt Öst! Vi är en fristående region inom Ragn-Sells Recycling och har verksamhet i Borlänge, Uppsala, Västerås och Gävle, med regionkontor i Borlänge där denna tjänst är placerad.

I samband med intern rörlighet söker vi nu en Transportplanerare. Ansvarsområdet innefattar planeringen av insamlingsverksamheten där du jobbar nära sektionschef och chaufförer ute i verksamheten. Ansvarsområdet innefattar all vår verksamhet, VA/CK, Slamsugning, container, kärl, torrsug m.m.

Om tjänsten
Som transportplanerare kommer du att ingå i en arbetsgrupp tillsammans med andra planerare där ni arbetar nära varandra i mindre team. Du kommer i rollen ansvara för kommunikation och löpande kontakt med både interna intressenter så väl som externt så som med kunder och chaufförer. I din roll som Transportplanerare så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Du planerar den operativa driften av transporterna för uppdrag inom marknadsområdet.
  • Du hanterar och planerar ut arbetsorder på rätt resurs utifrån uppdragets krav.
  • Du skapar nya synergieffekter då du planerar fordon i en större geografi.
  • Vid behov gör du översyn och ruttoptimering. Du identifierar och rapporterar reklamationer och avvikelser samt tillser att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs i samband med transportplaneringen.
  • Du har daglig kontakt med kunder, chaufförer, sektionschefer, kundservicemedarbetare samt övriga kollegor.
  • Du samordnar och styr underentreprenörer och leverantörer där det förekommer.
Om dig
Du har genomfört gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning på teknik, logistik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från liknande roll inom transportbranschen. I tidigare roller har du erfarenhet av att arbeta med flera olika system ex. med logistikstöd, affärssystem och/eller MS Offices vanligaste applikationer. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor såväl externt som internt. Du är en person som gillar att med kunskap om medverkar i införande av nya arbetssätt och tekniker. Vidare är du tydlig, flexibel och klarar snabba omställningar med bibehållen kvalitet och engagemang. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2400 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen över 7 miljarder SEK.

Om anställningen
Tjänsten som Transportplanerare är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Ragn-Sells. Tillsättning så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Ragn-Sells tillämpar 6 månaders provanställning.

Ragn-Sells erbjuder:
  • Ett arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med erfarna och kompetenta kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi
  • Tjänstebil enligt Policy
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

VI behandlar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten. innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Transportplanerare, planerare, logistik, Ragn-Sells, Borlänge, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Ulrika Struve

023-70 55 96

Dela jobbannonsen

Anmäl annons