Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportplanerare / Ordermottagare på heltid sökes till Vingåker

Transportplanerare / Ordermottagare på heltid sökes till Vingåker

Palm & Partners Bemanning · Vingåker · Ansök senast 17 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Palm & Partners söker nu en Transportplanerare till vår kund i Vingåker. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du kommer initialt bli anställd av Palm & Partners och rätt person kommer sedermera bli erbjuden en direktanställning hos kunden. Företaget är verksamt inom betong / Byggindustrin och kontoret ligger i Lyttersta. Tjänsten beräknas starta relativt omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med planering av vår pumpbilsverksamhet (FBG) samt orderläggning - där du tillsammans med övriga i teamet planerar beläggning, körschema och materialförsörjning för våra femton FBG-ekipage. I tjänsten ingår även planering för materialflödet från Vingåkersfabriken till våra lokala FBG-lager placerade i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall. Tjänsten innebär mycket kontakter med såväl certifierade golventreprenörer/övriga kunder/transportörer och pumpbilsoperatörer som internt med säljare och produktion.

Erfarenhet
Vi ser gärna att Du har ett par års erfarenhet av transportplanering och orderläggning eller liknande logistikinriktat arbete gärna med erfarenhet av affärssystemet SAP.

Personliga kvalifikationer
Vi hoppas att du är en kundorienterad, handlingskraftig person med stor social kompetens och gillar att jobba i grupp. Du gillar att vara en spindel i nätet och utmana dig själv i problemlösningar. Vår avdelning har högt tempo med stort inflöde av information vilket innebär att du behöver kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara effektiv. Du arbetar tillsammans i ett härligt gäng på Kundavdelningen i Vingåker om 4 personer

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm & Partners Bemanning

Placering

Vingåker

Kontaktperson

Linus Lindersjö

0708-398731

Dela jobbannonsen

Anmäl annons