Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportledare

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk AB · Halmstad · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk AB är ett familjeföretag i Halmstad som startades 1990 och har nu vuxit till en årsomsättning på nästan 70 miljoner. Idag drivs Kuskatorpet av syskonen Ola, Per och Ann som arbetar operativt i bolaget och med en extern VD Jonas Lilja.

Vi ligger på Kistinge Industriområde i Halmstad. Verksamheten innefattar åkeri, entreprenad, lantbruk och återvinning samt krossning. På vår återvinningsanläggning tar vi emot alla slags material såsom schakt, byggavfall, trä mm. Asbestrivningar utför vi också. Vi har hållit på med slamhantering sedan starten 1990 och håller i hela kedjan från hämtning på reningsverken till dokumenthantering, lagring, spridning eller jordtillverkning. Bakom ligger en personalstyrka på drygt 30 anställda.

Maskinparken består av 15 lastbilar (varav 4 kranbilar), ett antal hjullastare, grävmaskiner, kompostvändare, sorteringsverk, flis – och avfallskrossar samt jordbruksmaskiner. Vi har även en verkstadsbil för snabb service av våra fordon. Givetvis följer vi alla lagar och krav om utbildning såsom YKB, Kranintyg, ADR mm.

Vi har också en lackeringsverkstad, Goodlack samt en fordons- och maskinverkstad.

Vi är certifierade inom kvalitet genom ISO 9001 och miljö genom ISO 14001.

Vi söker nu en transportledare som får en utvecklande och spännande roll då man har som uppgift att planera olika kunders transporter.

Kort beskrivning av rollen: Ansvara för att planera den dagliga operativa driften efter högsta effektivitet och produktivitet. Ansvarig för effektiv planering, service, ekonomi och kvalité av vår trafik i området. Inom rollen ligger också ansvar för fakturering av utförda kunduppdrag, rapporter till kund samt internt rörande transporter och andra kundspecifika ärenden.

Vi söker en person med god samarbetsförmåga, kundfokuserad och serviceminded, god kommunikationsförmåga, affärsmässighet, positiv och lösningsfokuserad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons