Transportledare till uppdrag på logistikföretag i Jönköping

Konfidentiell · Jönköping

·

Ansök senast 19 mars (15 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker en transportledare för ett 6 månader långt uppdrag till ett logistikföretag i Jönköping som ska tillsättas snarast. Efter avslutat uppdrag finns goda möjligheter till fast anställning.

Om rollen
I rollen som transportledare ingår du i en grupp av erfarna transportledare och ansvarar för att planera och leda inrikestransporter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Transportplanering av avgående samt ankommande stycke och partigods inom Sverige.
  • Samordna, optimera, analysera och utveckla trafikarbetet.
  • Kundkontakt.
  • I övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Erfarenhet och kompetens
För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har tidigare erfarenhet av transportledning eller annan relevant erfarenhet från transportbranschen. God datorvana och förmåga att snabbt och lätt sätta sig in i nya datasystem är viktigt för rollen samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi söker dig som är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är lösningsorienterad, uppfinningsrik och tar väl genomtänkta beslut. Arbetet innebär att du kommer att ha många kontakter, vilket ställer krav på god social kompetens.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung, 0705-187441

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Jönköping