Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportledare till Abbekås Åkeri

Abbekås Åkeri P-A Andersson AB · Staffanstorp · Ansök senast 18 aug. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en ny transportledare till vårt team i
Staffanstorp, denna gång till vår Göteborgstrafik. Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av transportledning inom svensk inrikestrafik. Du har jobbat med transporter av livsmedel, tempererat gods och styckegods och har god lokalkännedom i främst Skåne och Göteborgsområdet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. God vana av att jobba i Office- och transportplaneringsprogram på dator ser vi som givet. Har du erfarenhet av att jobba i T5 är det meriterande.

Du är en person som har sinne för planering och organisering, van vid att ha många bollar i luften och lätt för att samarbeta i team. Du är social och har en god förmåga att leda andra människor på ett bra sätt. Kunskap om lagar och regler som styr vår bransch är en självklarhet.

Tjänsten: med placering i Staffanstorp kommer du att arbeta tillsammans med fyra till fem andra transportledare. Tillsammans med en av dessa bildar du det team som styr vår fjärrtrafik på Göteborg. Utöver transportledningen och våra chaufförer arbetar du också nära med övrig administrativ och företagsledande personal.

Abbekås Åkeri P-A Andersson AB ingår i Tempconkoncernen och vi utför olika typer av logistikuppdrag, där vår kärnverksamhet är tempererade transporter. Totalt består vår trafik av ett 45-tal ekipage och ca 115 anställda varav ett 90-tal är chaufförer.

Tillträde: Snarast

Omfattning: Tillsvidare (efter provanställning) på heltid. I tjänsten ingår viss schemalagd jour.

Lön: Enligt överenskommelse.
Kollektivavtal: Unionen.

Ansökan: Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Sök tjänsten via e-mail till jobb@abbekasakeri.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Abbekås Åkeri P-A Andersson AB

Placering

Staffanstorp

Dela jobbannonsen