Transportledare sökes till Gislaved!

WorkNordic Group AB · Gislaved

·

Ansök senast 25 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta på ett familjärt företag med ledord som teamkänsla, engagemang och utveckling? Här har du möjlighet att arbeta i en av Sveriges viktigaste branscher, renhållningsbranschen, i ett bolag som alltid strävar framåt för att nå miljömålen, som värdesätter sina anställda och som vill att du är med på resan framåt. På det här företaget erbjuds du en rolig och fartfylld vardag där arbetsuppgifterna varierar, och du utlovas en bred roll med mycket ansvar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag, och du kommer därför erbjudas anställning direkt hos kund.

Dina arbetsuppgifter:
Som transportledare kommer du ansvara för att den dagliga driften fungerar, att varje bil tilldelats rätt distrikt med rätt personal. Du kommer ha en viktig roll i företaget och hålla tät dialog med chaufförer såväl som med uppdragsgivare. I arbetet ingår orderhantering, se till att bemanning av personal är korrekt, att bilarna kommer till verkstaden vid behov samt daglig rapportering till driftledare. Arbetet har stundtals högt tempo, och det är naturligt för dig att fatta beslut självständigt i dessa situationer. 

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning, och att du är van att arbeta administrativt. Du kan se samband inför beslutstagande och förutse hur konsekvenserna av dina beslut kommer landa. Du är van att få och ge feedback, och att arbeta kontinuerligt för att utveckla ditt arbetssätt och dina medarbetare. Samtidigt som du är van att arbeta självständigt trivs du i en organisation med högt i tak och där det uppmuntras till samarbete. Du är även nyfiken på utmaningar och sporras av att lösa problem samt utvecklas i ditt arbete. 

Tjänsten utgår från Gislaved, men då företaget finns på flera orter i Sverige innebär denna tjänst att du ibland kommer arbeta på flera orter i närområdet över dagen. Tjänsten är förlagd dagtid måndag till fredag, där viss övertid och helgarbete vid behov ingår i tjänsten.
 

Kvalifikationer för tjänsten:

  • Tidigare ledarerfarenhet, exempelvis som arbetsledare
  • Duktig administrativ förmåga och datorkunskap
  • Tidigare erfarenhet av att strukturera arbetsuppgifter självständigt
  • B-körkort

Meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem
  • Erfarenhet av att arbeta med Lean
  • C-körkort med giltig YKB, samt god fordonskännedom

Vi erbjuder:

  • Direktanställning hos kund
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Goda förmåner
 

Uppstart:
Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning:
Hel- eller deltid

 

Observera att urval av sökande till tjänsten sker löpande, och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvariga Mikaela Ahl, 0760366100 mikaela.ahl@worknordic.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WorkNordic Group AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

WORKNORDIC GROUP AB