Transportledare och kundservicemedarbetare

Huvudkontor och Tillverkning · Håbo

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Combimix arbetar vi tillsammans för att utvecklas och växa. Vi arbetar tillsammans genom att vara nyfikna och lösningsorienterade och alla uppmuntras att komma med egna initiativ och lösningar. Detta gör vi för att kunna ge våra kunder så bra service som möjligt och för att utveckla och växa vår verksamhet och kunskap.

För att behålla vår goda gemenskap anordnas bland annat gemensamma frukostar, kvartalsgenomgångar, kickoff, jul-, och midsommarlunch. Vi har även 5000:- i friskvårdsbidrag och Sveriges bästa kollegor.

Arbetsbeskrivning

På grund av att vi växer så söker vi nu flera kollegor som vill vara med på vår resa. Till vår kundserviceavdelning behöver vi utöka både gällande kundservice och transportledande.

Som transportledare/kundservicemedarbetare kommer du vara en viktig del i hela flödet från produktion till leverans. Du blir en del av vår avdelning där vi samarbetar och hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Som transportledare styr och bokar du våra pumpbilsekipage. Du har löpande kontakt med kunder, säljare, våra produktionsanläggningar, chaufförer och underleverantörer för att säkerställa leveranser av hög kvalitet.

Som kundservicemedarbetare är du våra kunders dagliga kontakt för beställningar, leveranser och andra frågor. Du handlägger beställningar och ansvarar för hela flödet från beställning till fakturerad leverans.

På vår avdelning är det högt tempo och du är bra på att behålla lugnet även i stressiga situationer. Vi hjälper varandra med alla arbetsuppgifter för att gruppen ska nå sina mål. Förutom att ge service externt och internt sköter vi också om fakturering, inköp, kontering och andra administrativa uppgifter. Allt som vi är bäst på!

Det är stor bredd på arbetsuppgifterna och det kommer ske ett nära samarbete med dina kollegor. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna lära av många duktiga kollegor men också tidigt få ta mycket eget ansvar och initiativ för att bidra till utvecklingen hos oss.

Vi söker dig som:

 • Har arbetat några år inom ett serviceyrke
 • Har god datorvana
 • Du kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift (vi har en del kunder i andra länder)
 • Tar ansvar för ditt eget arbete, utvecklar och förbättrar det som görs och är hjälpsam och lyhörd mot dina arbetskollegor.

Om du söker tjänsten som innefattar transportledande är det meriterande om du har tidigare erfarenhet som transportledare.

Under nästa år kommer vi byta affärssystem så det är bra om du tycker att kaos och oordning är lite roligt och drivs av att se ljuset i slutet på tunneln.

Vem du är:

 • Nyfiken
 • Kunnig
 • Lyhörd
 • Lösningsorienterad

Som person är du kundorienterad, handlingskraftig, har stor social kompetens och gillar att jobba i grupp. Hos oss kommer du förutom kundkontakt ha daglig kontakt med våra andra avdelningar för att säkerställa att vi levererar service i världsklass.

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng med härliga kunder och kollegor? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att läsa den.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Fast anställning efter provanställning, Heltid, 07.00-16.00.
 • Placering: Bålsta
 • Skicka in din ansökan till Jobb@combimix.se senast 2020-10-11, tjänsterna kan tillsättas tidigare. Ange “Ansökan Kundservice” i ämnesraden.
 • Ange löneanspråk i din ansökan

Vi undanber oss kontakter från olika rekryteringsföretag.

Om oss

Combimix utvecklar och producerar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor och Tillverkning

Placering

Håbo

Kontaktperson

Combimix AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Kundservice i din ansökan