Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportbilssäljare Ford Västerås

Hedin Bil AB · Västerås · Ansök senast 30 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Vi söker nu en duktig och driven transportbilsäljare med ansvar för försäljning av Ford transportbilar i Västerås. Vi har en transportbilssäljare redan idag men ska utöka med en ytterligare. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag- och privatmarknaden på med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från transportbilsförsäljning. Erfarenhet från lastbil- eller åkeribranschen är meriterande, alternativt erfarenhet i en roll där du jobbat nära transportbilen såsom hantverkare eller påbyggare. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med företagsförsäljning tidigare. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer, vara driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons