Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportbilssäljare Begagnat

Hedin Bil AB · Helsingborg · Ansök senast 14 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.

Om rollen

Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera.

Din profil

Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.

B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Berat Ismajli

0701-788504

Dela jobbannonsen

Anmäl annons