Transport- och logistikchef

Hydro · Vetlanda

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILKA ÄR VI?

Hydro är ett helt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder. Hydro har mer än hundra års erfarenhet av förnybar energi, teknik och innovation och är engagerade i hela värdekedjan för aluminium.

“The Hydro Way” är vårt sätt att göra saker och avspeglar vilka vi är och strävar efter att vara. Vi vill fortsätta att utveckla innovativa produkter och lösningar som gagnar våra kunder och samhället, både nu och i framtiden. Vill du vara en del av vår resa? Då kan du vara vår nästa transport- och logistikchef.

VAD ERBJUDER VI?

Vi söker en driven transport- och logistikchef till Hydro Extrusion i Vetlanda. Du kommer att sätta riktningen och utveckla flöden och processer med fokus mot transport och logistikoptimering.

Vi vill att du utmanar vårt arbetssätt, har ett närvarande ledarskap och samtidigt kan arbeta inom ramarna för vår aluminiumproduktion. Är du kommunikativ och resultatinriktad? Har du erfarenhet av transporter, lager och logistik? Bra! Då kan du vara vår nästa transport- och logistikchef.

Du ansvarar för att den totala transport- och logistikprocessen fungerar optimalt med ansvar för in- och utleveranser, interna transporter samt företagets lagernivåer – med andra ord leder och utvecklar du den logistiska processen, med utgångspunkt att produkterna alltid kan levereras till kunden i rätt tid.

Ditt ansvar är också att se till att avdelningen når sina budget- och kvalitetsmål, samt att ta fram och arbeta med avdelningens nyckeltal. Tillsammans med ditt team om elva personer inom funktionerna transport/leverans, godsmottagning och logistik/lager, skapar du en serviceinriktad proaktiv organisation som arbetar i framkant! Du rapporterar till Supply Chain Director och ingår i ledningsgruppen för Supply Chain.

Fokusområden i rollen är att:

 • leda och fördela transport- och logistikavdelningens arbete
 • säkra och utveckla distribution och leveranskedja
 • samarbeta med övriga funktioner inom Supply Chain (inköp och metall/verksamhetsutveckling)
 • arbeta med förebyggande kvalitetssäkring
 • utveckla användandet av affärssystemet

DETTA KAN DU.

Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig, och kan vara både drivande och beslutsmässig när det krävs och coachande när det passar bäst. Du trivs med att ha många kontaktytor och sprider positiv energi även i pressade situationer.

 • Akademisk examen inom teknik och/eller logistik med minst fem års erfarenhet inom Supply Chain, framförallt inom transport.
 • Erfaren ledare som är trygg och kommunikativ.
 • Erfarenhet av förhandlingar och avtal.
 • Driva förändringar genom och tillsammans med sina medarbetare.
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.

Hos oss händer det mycket hela tiden, ingen dag är den andra lik och det är något du trivs med – att vara involverad i olika projekt och kunna lyfta blicken. Du är en person som har modet att våga förändra, viljan att utveckla och förmågan att motivera andra. Du har en egen drivkraft, är engagerad, flexibel och trivs med att arbeta med människor. Hos oss på Hydro erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där du har stora möjligheter att påverka!

BRA ATT VETA.

 • Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
 • Placering är i Vetlanda.
 • Din närmaste chef är Supply Chain Director.
 • Sista dag att visa ditt intresse är den 13 december 2020, urval sker dock löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hydro

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

adding PEOPLE AB