Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transaktionsrådgivare till Erik Olsson Kommersiellt i Lund

EO Franchise Kommersiella Fastigheter AB · Lund · Ansök senast 18 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Transaktionsrådgivare till Erik Olsson Kommersiellt i Lund

Är du en person som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ? Vill du utveckla dina kunskaper inom försäljning, fastighetsjuridiska frågor och fastighetsvärdering och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Transaktionsrådgivare på Erik Olsson redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om Erik Olsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 400 anställda med en omsättning på ca 300 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda, Varberg, Örebro, Nyköping, Karlstad och Trelleborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Om tjänsten som Transaktionsrådgivare

I rollen som Transaktionsrådgivare kommer du att få vara med och starta upp Erik Olssons nya organisation i Lund. Organisationen går under namnet Kommersiellt och erbjuder professionell transaktionsrådgivning avseende försäljningar och förvärv av kommersiella fastigheter. Att arbeta på Erik Olsson innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och du kommer bli en viktig spelare i de nyetablerade kommersiella transaktionsteamet i Lund.

Det dagliga arbetet består främst av att se till att varje fastighetsförsäljning går rätt till och att skattemässiga krav, överenskommelser, kontrakt och lagar efterföljs samt ha kontinuerlig kontakt med involverade parter. Förutom det kommer du även att göra löpande värderingar och hålla tät kontakt med potentiella kunder.

Vem söker vi

Vi på Erik Olsson söker dig som är registrerad fastighetsmäklare med god erfarenhet av fastighetsmäkleri och transaktionsrådgivning samt goda kunskaper i skattelagstiftning och fastighetsanalys- och värderingssystemet Datscha.
Som person är du självgående, lösningsfokuserad och relationsskapande i din yrkesroll. Om du dessutom är social och driven som person är du helt rätt som kollega till gänget på Erik Olsson!

Det vi erbjuder dig:
  • Ett spännande arbete i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik
  • Branschens mest kundorienterade mäklartjänst där du kan skräddarsy varje försäljning
  • Ett av branschens bästa förmåns- och ersättningspaket
  • Flera av branschens bästa mäklare som kollegor
  • En gedigen serviceorganisation som stöd i ditt dagliga arbete
  • Möjlighet att fritt följa dina kunder, vilket inte begränsar dig till ett litet område

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Erik Olssons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 073-626 47 50 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EO Franchise Kommersiella Fastigheter AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB