Traniee till vårt kontor i Gislaved

NTEX AB · Jönköping

·

Ansök senast 30 nov. (39 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

NTEX verksamhet växer och för att stärka organisationen i Gislaved söker vi nu Trainee speditör/trafikplanerare. Du kommer i huvudsak att arbeta med våra transport- och logistiktjänster till och från Europa.

Tjänsten: Trainee till vårt kontor i Gislaved

Om dig

Vi söker dig som är beredd att satsa på en karriär inom spedition/logistik.
Som person krävs att du är positiv, driven, analytisk, noggrann och lyhörd, samt att du kan arbeta enskilt och vara en lagspelare.

Enligt våra kärnvärden står kundfokus högst, därför utgår från att du klarar ett högt tempo och samtidigt är flexibel för att förstå och tillgodose kundens krav och önskemål.

Din engelska är god i både tal och i skrift, du är också en van IT-användare.

Under trainee-perioden kommer du att ha en mentor.

Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden är/blir:
  • Planera och samordna vår trafik, import, export och våra åkare.
  • Ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och åkare.
  • Att bokningar hämtas och levereras enligt överenskommelse.
  • Administration, registrering, avräkning och kontering.
Din arbetsplats är på vårt kontor i Gislaved och du kommer att rapportera direkt till vår Platschef.

Vi erbjuder

Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt när det gäller kunden, personalutveckling, organisk tillväxt och starka finanser. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka och bidra till att vi fortsätter växa. Det är viktigt att du som person får en stabil och bra start hos oss. Vi ser därför till att erbjuda introduktionsprogram samt en mentor som du kan bolla frågor och idéer med.

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-10-05. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Affärsområdeschef Bobi Dojcinovski på bobi.dojcinovski@ntex.com eller HR-Chef Peter Åberg på peter.aberg@ntex.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

NTEX är ett svenskt transport- och logistikföretag som erbjuder vägtransporter över hela Europa samt globala sjö- och flygfrakter. Vi är idag drygt 500 anställda och omsätter 3,5 miljarder SEK. NTEX har huvudkontor i Göteborg, samt kontor i Norge, Storbritannien, Tyskland, Polen, Estland, Lettland och Litauen. Vi har även agenter i ett antal europeiska länder. För ytterligare information: www.ntex.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NTEX AB

Placering

Jönköping