Tränare för specifika grupper

PT Dan Health Group AB · Vellinge

·

Ansök senast 19 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en ny tränare för Vellinge/Höllviken.


Du får gärna vara studerande eller ha en flexibel möjlighet till arbete då vi till att börja med inte kan erbjuda en heltidstjänst. Du kommer att börja arbeta några timmar/vecka och det kan vara både förmiddag eller sen eftermiddag/tidig kväll. Längre fram är ambitionen att tjänsten ska innebära mer timmar och tillslut en heltidstjänst.


Vi kommer från Malmö och har där ett varierat utbud av tjänster som bland annat Personlig träning på gym och hemma hos klienter, Massage, Viktminskningsgrupper, Militärträningsgrupper, Mammaträning, Pappaträning, Graviditetsträning, Föräldra- Barn träning, Seniorträning, Föreläsningar, Träningsresor, Crawlkurser, HIIT lunchklasser, Yoga, Dans, Familjeäventyr samt Expeditionsresor med bestigning av Kebnekaise.


Det som kommer vara aktuellt för dig till att börja med är framförallt Graviditetsträning, Mammaträning, 60+ träning, Viktminskningsgrupper, och eventuellt PT träning hemma hos klienter. Det kan dock snabbt bli mer om allt fungerar bra. All gruppträning sker utomhus året runt.


Det som behövs är en PT utbildning i grunden och sedan kommer vi utbilda dig i allt du behöver för att hålla dessa grupper om du inte har specialutbildning där sedan tidigare.


Innan du börjar jobba med oss kommer vi också erbjuda en kortare utbildning i våra coachnings-principer där vi alltid eftersträvar att hålla en mycket hög kvalitet gentemot våra klienter.


Vi letar efter dig som är självständig med rätt driv och motivation för att kunna bli en del av vårt team. Är du rätt person kommer det finnas många utvecklingsmöjligheter framöver.


Start av arbete skulle ske någon gång mellan jan-mars 2021.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PT Dan Health Group AB

Placering

Vellinge

Kontaktperson

PT Dan Health Group AB

Ansök via mejl