Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trähusmontör till Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen · Uppvidinge · Ansök senast 22 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Du kommer i huvudsak att jobba som montör inom trä, men du kommer även i kontakt med en del andra material. Det är en varierad montering, som är ganska fysiskt krävande. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter i anslutning till detta. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Formell kompetens
Vi tror att du som söker har erfarenhet från industrin och då helst träindustrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Har du erfarenhet av montering är det en fördel. Vana från trä, bygg, snickeri och handverktyg så som skruvdragare och spikpistol är positivt. Att du är händig och kan följa en ritning som innehåller en måttkedja är ytterligare fördelar. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot instruktioner.

Personliga egenskaper
Du är van att snickra, skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du driven, nyfiken och har lätt för att lära. Arbetet kräver god fysik, du behöver både vara stark och smidig. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt!
Kommer du ej från trakten behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till jobbet.

Långsiktig inhyrning och övertag av kund om du är rätt person.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Natt, ständig kväll samt dagtid kan förekomma/ Åseda

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anebyhusgruppen

Placering

Uppvidinge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons