Trafikvakt sökes

TEAM STÄDSERVICE AKTIEBOLAG · Lilla Edet

·

Ansök senast 20 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Team Vägservice Sverige (TVS) söker nu ansvarstagande personer med positiv inställning, för arbete som flaggvakt i Göteborgsområdet med omnejd.

Arbetsuppgiften handlar om att reglera och informera trafikanter på ett tydligt sätt och att ta ansvar för både arbetskamraters och trafikanters säkerhet. Trafikvakter används vid reglering av trafik i samband med vägarbeten; till exempel vid asfaltering, VA-arbeten eller liknande.

Det är viktigt att du kan jobba i team, är flexibel och stresstålig eftersom arbetsplatsen varierar från dag till dag. Arbetstiden är beroende av våra beställares behov och kan variera mellan 5 dagar i månaden till heltid beroende på säsong. Du behöver därför klara ett varierat arbetsschema med kort varsel. Arbetet kan med fördel kombineras med studier, ett annat deltidsjobb eller så kan det vara ett extra arbete för dig som pensionär. Notera att B-körkort är ett krav för arbete som trafikvakt.

Vi tillhandahåller nödvändig utbildning enligt Trafikverkets kompetenskrav gällande arbete som flaggvakt.


Team Vägservice Sverige (TVS) erbjuder kvalitativa lösningar inom trafiksäkerhet.

Bolaget startades 2006 och är en del av Team Städservice som varit verksamt i Västra Götalandsregionen sedan 1987. TVS värdesätter långsiktiga relationer och vår målsättning är att det skall kännas tryggt att arbeta hos oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TEAM STÄDSERVICE AKTIEBOLAG

Placering

Lilla Edet

Kontaktperson

Team Städservice AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Flaggvakt i din ansökan