Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trafikvakt - God ersättning HELTID

Simplex Bemanning · Nacka · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Simplex söker ansvarstagande personer med positiv inställning, för arbete som Trafikvakt / Flaggvakt i Stockholmsområdet.

Nu söker vi Trafikvakter för våra projekt runt om i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dirigering av trafik som trafikvakt och lots. Du som söker ska gärna trivas med ett utomhus arbete. Du kommer även att få genomföra en flaggvaktsutbildning.

Om jobbet:

Som trafikvakt arbetar du som flaggvakt eller trafiklots för att dirigera trafik vid och igenom vägarbetsområden. Du kan vara på en liten landsväg ena dagen för att nästa dag vara i en komplicerad trafiksituation i storstadsområde. Då vissa arbeten utförs nattetid, tex beläggning på motorväg, är det en fördel om du trivs med varierande arbetstider. Även arbetsplats varierar naturligtvis utefter vart vägarbete pågår för stunden

Arbetsuppgifter som kan förekomma:

· Signalperson vid riskzon

· Dirigering av transporter till bygget

· Dirigering av civilpersoner runt området

· Kommunicera med transporter för att de ska komma rätt

Dina egenskaper:

· Serviceinriktad

· Lösningsorienterad

· Tar eget initiativ och ansvar

· Kan både jobba självständigt och i team

· Målmedveten

· Flytande svenskt tal

Meriterande om du har

· Arbetat med liknande uppgifter

· Arbete på väg

· B-körkort

Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetstider mellan: 06:00 - 00:00

Vi erbjuder ett varierande arbete med fantastiska kollegor med möjlighet till utveckling i form av utbildningar, arbetsuppgifter.

Är du intresserad av jobbet, tveka inte på att höra av dig så ses vi för en intervju.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplex Bemanning

Placering

Nacka

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons