Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trafikplanerare till Arriva i Stockholm

Arriva · Stockholm · Ansök senast 22 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Arriva en trafikplanerare till spårbunden trafik till huvudkontoret i Sickla Udde

Vill du planera och optimera spårtrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag?Har du erfarenhet av planering från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Har du jobbat inom branschen som exempelvis trafikledare och nu ha en ny utmaning? Arriva förstärker nu sitt team av trafikplanerare, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som trafikplanerare har du två huvuduppgifter: planera kollektivtrafik för spårbunden trafik samt en mer koordinerande roll som innebär samverkan med våra uppdragsgivare och andra trafikföretag.

Du kommer bland annat att:
  • planera tidtabeller, omlopp, tjänster och schema i planeringsverktyget Hastus
  • samla in statistik, göra utredningar och kontinuerligt arbeta med nuvarande kontrakt proaktivt i syfte att förbättra och kunna åtgärda eventuella problem när eller innan de uppstår
  • samarbeta med kollegor och hålla dialog med andra avdelningar inom Arriva
  • dokumentera ditt arbete i syfte att ha historik på beslut, arbetsprocesser, kommentarer och kontaktpersoner
  • förbereda och bistå med underlag vid kundförfrågningar/anbud
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Sickla Udde och rapporterar direkt till chefen för produktionsplaneringen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat i en roll som planerare tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. Eller har du kanske arbetat inom branschen för spårbunden trafik men varit intresserad av planeringsdelen.

I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kommer bland annat arbeta i trafikplaneringssystemet Hastus och Excel.

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Du har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt. Du är du noggrann och förändringsbenägen och kan se helheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arriva

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Hendrik Christiansson

070-9378702

Dela jobbannonsen

Anmäl annons