Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trafiklärare

Hillengard Trafikskolor · Vänersborg · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nya medarbetare!


Hillengard Trafikskolor finns i Uddevalla, Mellerud och Vänersborg. Vi är ett väletablerat utbildningsföretag med lång erfarenhet av att utbilda inom personbil, moped, MC och släp, samt utför även riskutbildningar och handledarkurser. Hos oss är kollektivavtal och pensionsförsäkring en självklarhet. Eftersom verksamheten utökas ytterligare söker vi nu efter dig som vill ha en trygg och rolig anställning här hos oss!


Kravet för att söka är att du har en godkänd utbildning enligt Transportstyrelsens krav på behörighet B.

Du kommer främst att undervisa för B-behörighet, i bilen, och med allt vad det innebär, att kunna planera elevens utbildning, ge stöttning och råd samt leda eleven hela vägen fram till körkortet.

Det är en fördel om du känner dig bekväm med att även leda teoriutbildningar i sal och brinner för trafikläraryrket.


Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ditt yrkesval, så vi välkomnar även dig som just är klar med trafiklärarutbildningen. Vi har en stor kompetens i nuvarande personalgrupp, så du har verkligen möjlighet att få all den stöttning du kan tänkas behöva. Har du lång erfarenhet av yrket är även du självklart välkommen att arbeta i vårt glada gäng.


Vi erbjuder ett väldigt varierande arbete eftersom vi utbildar inom så många behörigheter, har teoretiska utbildningar och finns på flera orter. Hos oss har du också goda möjligheter att på sikt kunna utvecklas och vidareutbilda dig inom yrket.


Din tidigare erfarenhet är av mindre vikt. Vi jobbar med att hjälpa människor att utvecklas och det gäller även personalen. Det viktigaste är att du har ett positivt bemötande, är pedagogisk och att du är en lagspelare som kan samarbeta både med elever och övrig personal. Självklart är du godkänd och lämplig som trafiklärare enligt Transportstyrelsens krav.


Har du några funderingar innan du söker tjänsten, så är du välkommen att höra av dig och fråga efter Kenneth.

Tel. 0521-10366


Körkort

B


Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Omfattning enligt överenskommelse, Mellan 50-100%.



#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hillengard Trafikskolor

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Hillengard Trafikskolor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons