Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trädgårdsmästare/Vaktmästare yttre skötsel

Trädgårdsmästare/Vaktmästare yttre skötsel

Region Kronoberg · Växjö · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Regionservice uppdrag är att erbjuda service till samtliga verksamheter inom Region Kronoberg. Här finns bland annat verksamheten kundservice och logistik som har till uppgift att tillhandahålla, utveckla och förvalta intern kundservice och logistiktjänster åt Region Kronoberg. Vi är idag cirka 90 medarbetare. Avdelningen transport ansvarar för Region Kronobergs transporter, yttre skötsel och tryckeri. Vi är cirka 30 medarbetare och finns placerade på Sigfridsområdet i Växjö.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en trädgårdsmästare/vaktmästare inom yttre skötsel, med ansvar för grönytorna på våra sjukhusområden. I arbetsuppgifterna ingår: - Skötsel, underhåll av parker samt grönytor. - Gräsklippning, häckklippning, renhållning, ogräsrensning, trädvård och naturvård, skötsel av perenner och annueller. - Nyplantering och design av rabatter. - Snöröjning och halkbekämpning (vid förlängning). Även handledning av patienter ingår i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som parkarbetare/trädgårdsmästare med en trädgårdsmästarutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har utbildning för användning av motorsåg, röjsåg samt skylift. Du kommer att jobba både självständigt och i grupp och ser därför att du har en god samarbetsförmåga, en god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och kreativ. Vi lägger stor vikt vid att arbetsuppgifterna blir utförda korrekt både avseende tid, kvalitet och säkerhet. Ett gediget intresse för det gröna samt en framåtanda värderar vi högt. B-körkort samt traktorvana är ett krav.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Kronoberg

Placering

Växjö

Kontaktperson

Markus Kullenbert

0470-58 65 18

Dela jobbannonsen

Anmäl annons