Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trädgård, Anläggning och skötsel utemijlöer.

Campus AB · Stockholm

·

Ansök senast 19 maj (12 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Trädgårdsanläggare/ arbetare i din ansökan

Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm.

Hos Campus AB finns framtidens arbetsplats! Vi arbetar ständigt med förbättringar och vill att alla ska känna delaktighet i det vi skapar åt våra kunder. Vill du vara med och påverka, vill du vara en med oss?

Tjänsten

Som anläggningsarbetare/ trädgårdsarbetare hos oss arbetar du med att anlägga utemiljöer, schaktarbeten och snöröjningar. Tjänsten innebär delaktighet i snöberedskap. Även delaktighet vid installation och underhåll av lekutrustning på lekplatser och annan parkutrustning som till exempel bänkar och papperskorgar. I arbetet ingår även en del enklare snickeriarbeten, planterings och beskärningsarbeten. Vidare så har vi även uppdrag med barmarksrenhållning som sker med körning av sopmaskin. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakt men även god maskinvana. Ett omväxlande arbete där du får med många olika moment. Har man viljan att utvecklas inom utemiljö så finns här möjligheterna!

Maskiner som hanteras i tjänsten är Sopmaskiner, Wille, samt Grävmaskin.Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom anläggning/trädgård, snickeri eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuellt växlad bil och vi ser det som merit, C-körkort, yrkesbevis, Arbete på väg 1-2 och/eller motorsågskörkort. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakter. För att trivas hos oss är det viktigt att vara punktlig och noggrann. Du är en person som visar engagemang för organisationen. Att du gillar att arbeta med människor med olika erfarenheter och bakgrund är av stor betydelse.


Varmt Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Campus AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Campus AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Trädgårdsanläggare/ arbetare i din ansökan