Jobbsafari är en del avschibsted logo

Toyota i Mjölby söker produktägare

Toyota Material Handling · Mjölby · Ansök senast 22 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbeta i en roll med fokus på både teknik och ledarskap! Toyota i Mjölby söker produktägare

Hos oss på Toyota Material Handling erbjuds du möjligheten att arbeta med avancerade teknologier för uppkopplade fordon. Vi har i dagsläget flertalet spännande projekt i gång där du får vara med på en utvecklande resa hos ett världsledande företag! I rollen som produktägare kommer du arbeta både strategiskt och operativt, med fokus på att driva och prioritera utvecklingsteamets arbete. Här får du stora möjligheter att påverka och utvecklas, både i din roll och på Toyota som företag.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du del av ett internationellt bolag som trots sin storlek har korta beslutsvägar. Våra medarbetare beskriver Toyota som en vänskaplig arbetsplats med flertalet goda möjligheter att utvecklas. Utöver det får du även:
  • Arbeta med moderna tekniker i en roll som innefattar alltifrån teknik till ledarskap
  • Påverka allt från leverans och produkt till arbetssätt
  • Bli del av ett företag som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Produktägare arbetar du i en bred och varierande roll med stora möjligheter att påverka och arbeta nära slutprodukten. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att äga, prioritera och driva ett till två utvecklingsteams fortsatta arbete framåt. Du prioriterar nya features mot teamens backlog. Stort fokus i rollen ligger på ledarskap då du leder och utvecklar teamen. Som produktägare hos Toyota har du såklart nära kontakt med teamen, därtill även systemarkitekter, programledningen och marknadsorganisationen för att samla in input och säkerställa prioriteringsordningen. Vidare arbetar du även strategiskt i nära samarbete med IoT-ledningen genom att bidra till den långsiktiga utvecklingen i vår roadmap.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 220 personer varav omkring 50 arbetar inom applikationsutveckling. I rollen arbetar du i nära samarbete med andra produktägare. Då teamet är relativt nyskapat kommer du in i en spännande tid för att vara med att bidra till kulturen inom gruppen samtidigt som teamet är på väg att växa. Hos Toyota sker arbetet agilt med 3-veckors sprintar.
På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar. Väl på plats jobbar vi från vår produktionsanläggning i Mjölby där omkring 2500 personer jobbar idag.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med inslag av ledarskap. Vi söker ingen chef, så du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare. Däremot kanske du har jobbat innan i roller som exempelvis produktägare, scrum master, teamledare eller tech lead. Det är viktigt att du har en förståelse för agila principer och erfarenhet av att jobba inom en mjukvaruorganisation.

Personlighetsmässigt trivs du att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att de slutförs i tid och med hög kvalité. Vidare trivs du att arbeta i nära samarbete tillsammans med andra samtidigt som du är van att se helheten. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Emil Lindberg

0737450436

Dela jobbannonsen

Anmäl annons