Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tolkar sökes i Gävleborg

Tolkar sökes i Gävleborg

Språkservice Sverige AB · · Ansök senast 30 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Språkservice Sverige AB är Sveriges största tolk- och översättningsbyrå med huvudkontor i Malmö och ett kontor i Stockholm. Vi finns här för att matcha våra kunders språkbehov med en för uppdraget lämplig tolk eller översättare. Språkservice förmedlar dagligen tusentals förfrågningar till både offentlig och privat sektor över hela landet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 & 14001.

Tillsammans med våra tolkar bryter vi språkbarriärer och säkerställer att alla människor kan kommunicera obehindrat. Som tolk hos oss är du vår viktigaste resurs och vårt ansikte utåt. Du har ett samhällsviktigt uppdrag och bidrar till att såväl rätts- som patientsäkerhet upprätthålls. Du har möjligheten att styra ditt eget schema och kan därför välja att kombinera tolkyrket med såväl studier som annat deltidsarbete.

Krav för att bli tolk är att du behärskar både det svenska språket samt det språk som du ska tolka i väl. Utbildning eller auktorisation är starkt meriterande.

Vill du göra skillnad? Bli tolk genom att ansöka via länken i annonsen alternativt via vår hemsida Språkservice – Bli tolk.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Språkservice Sverige AB

Kontaktperson

Språkservice Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons