Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarierande undersköterskor till hemtjänst Östermalm

Huvudkontor · Danderyd

·

Ansök senast 1 apr.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Extrapersonal Östermalm i din ansökan

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm Stad & Danderyds kommun. Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga.

Ansökan ska bestå av ett CV och ett Personlig Brev där du motiverar varför du vill jobba med oss. I samband med din ansökan kan du begära ut utdrag från belastningsregistret (obs öppna ej brevet) https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

KVALIFIKATIONER

  • Undersköterske- eller vårdbiträdesutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).
  • Körkort B (meriterande)
  • Erfarenhet av serviceyrket


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett gott bemötande och vill ta ansvar. Du har också en förmåga att planera och organisera, samt är positiv, glad och hjälpsam.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:

- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning).

- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt).

- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet).

Efter varje besök kommer du att göra noggrann dokumentation samt tidsregistrering i en mobilapplikation.Besök hos kunderna sker kl. 07:00-22:00, årets alla dagar. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta både dag- och kvällstid samt helger.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Nordisk Hemservice AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Extrapersonal Östermalm i din ansökan