Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarier

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 17 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en unik plats
nära både hav och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling.

Rollen som
timvikarie innebär att arbeta vid kortare och längre frånvaro för ordinarie pedagoger. Din roll är att täcka upp där det bäst behövs och följa arbetslaget på skolan/ fritidshemmet och utföra givna arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du ser möjligheter istället för hinder och skapar goda, respektfulla och ödmjuka möten med våra elever, föräldrar och kollegor.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Munkmoraskolan
är en F-3 skola med ca 150 elever. Fritidshemmet är uppdelat på två avdelningar, Lilla och Stora fritids. Att börja arbeta som timvikarie är ofta en bra start för att komma in i verksamheten som sedan kan leda till fortsatt anställning.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
är en behovsanställning med timlön. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 december 2020

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta Cecilia Abrahamsson, Rektor 08-570 470 73. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons