Timvikarier-Undersköterska/Behandlingsassistent

Salstad Gästhem AB · Grästorp

·

Ansök senast 20 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen

Salstad Gästhem AB ligger utanför Grästorp mot Vänersborg. Gästhemmet är etablerat inom psykiatrin sedan 1968 och har varit verksamt inom psykosrehabilitering sedan 1979.

Salstad Gästhem AB arbetar med återhämtning hos personer med psykiatriska funktionshinder.

Salstad Gästhem erbjuder korttidsvård, växelvård samt- för ett mindre antal gäster, boende. Vi har personal dygnet runt. Läkarkontakt med en psykiatriker erbjudes minst en gång per månad. Kontaktperson finns också som hjälper gästen med olika önskemål och behov. Vi hjälper till med eventuell medicinering och social träning.

Om Tjänsten.

Vi söker nu dig som till exempel är undersköterska eller behandlingsassistent och kan arbeta som timvikarie vid behov och som har ett genuint intresse för människor

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom psykiatri, och KBT . Du kommer att ha olika arbetstider vilka innefattar dag, kväll, natt o helgarbete och vi har sovande jour. Arbetet är inriktat på psykiatrisk omvårdnad av våra gäster samt allmänt vårdarbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom initiativ-, service och samarbetsförmåga. Viktigt att du tillsammans med dina medarbetare kan stimulera till en utveckling av verksamheten.


B-körkort är ett krav då det sker transporter till olika aktiviteter, likaså kan tillgång till egen bil underlätta då det ej finns allmänna kommunikationer ända fram till gästhemmet.

Anställningsform: Timanställning

Lön: enligt kollektivavtal

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Bifoga personligt brev + CV till mona.stensson@salstadgasthem.com

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten kan besvaras av Mona Stensson, Föreståndare 0727-244732


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Salstad Gästhem AB

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Salstad Gästhem AB

Ansök via mejl