Timvikarier till LSS gruppbostad

Lomma kommun · Lomma

·

Ansök senast 27 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss! Socialtjänsten i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställar- utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten. Andan i förvaltningen präglas av iver och engagemang och ett av våra ledord är att vi ska ha ett gott värdskap, såväl inåt som utåt.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en viktig pusselbit i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser? Vi söker nu timvikarierande medarbetare, till våra gruppbostäder. Arbetspassen innebär att du behöver vara flexibel att möta verksamhetens behov dagar, kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gått Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete alternativt Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen funktionsnedsättning. Vi ställer höga krav på kompetens och professionalitet i det pedagogiska omsorgsarbete vi utför. Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du är lyhörd och pedagogiskt kan stimulera och motivera denne enskilde i att utöka sina egna möjligheter till delaktighet i att skapa och upprätthålla ett självständigt liv. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning. Vi tillämpar löpande urval. Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma kommun

Placering

Lomma

Kontaktperson

Mikael Klang

0733-411589