Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarier till Bemanningsenheten i Västra Göteborg!

Timvikarier till Bemanningsenheten i Västra Göteborg!

Göteborgs Stad · Göteborg · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta som timvikarie inom äldreomsorg, funktionsvariation eller hemtjänst? Då är du inne på helt rätt annons! Vi på bemanningsenheten söker nämligen flera drivna och engagerade timvikarier till våra verksamheter i Västra Göteborg. Du ska alltid ge omvårdnad och service till vårdtagaren med god kvalité när du jobbar som vikare hos oss. När ordinarie personal är frånvarande är det just dig vi behöver för att vardagen ska flyta på som vanligt på våra boende. Du ser till att bästa möjliga vård och omsorg ges varje dag, oavsett om det handlar om mat, hygien eller olika sociala aktiviteter. Arbetet ska utföras på ett professionellt sätt och du ska möta vårdtagaren med lyhördhet och respekt. När du är anställd som timvikarie arbetar du när ordinarie personal är frånvarande. Vi använder bokningssystemet Time Care Pool där du lägger dig tillgänglig i en kalender för att vara bokningsbar på våra pass. Du får sedan förfrågningar om arbetspass utifrån verksamheternas behov, vilket kan vara dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger. Detta gör att ditt arbete blir flexibelt eftersom du endast lägger dig tillgänglig när du själv kan arbeta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god förmåga att kunna se saker ur vårdtagarens perspektiv och har ett anpassat bemötande. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga, god flexibilitet och ett genuint intresse för människor. Det ska vara en självklarhet att hjälpa de äldre i deras vardag, att finnas där inför både stora och små hinder. Att vara utbildad undersköterska eller ha någon utbildning inom vård och omsorg är en stor merit, men inget krav. Dock bör du kunna god svenska i både tal och skrift. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan direkt! Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller telefon. OBS! I och med rådande situation med covid-19 och för arbetet mot att minska smittspridning inom äldreomsorg kommer urvalet att göras utifrån de kandidater som inte har någon annan pågående anställning inom vården.

Övrigt
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Josefine Thorin

031-3664633

Dela jobbannonsen

Anmäl annons