Timvikarier-Söderhamn

PASS-Team AB · Söderhamn

·

Ansök senast 24 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver stärka upp vårt team med timvikarier på flera håll och söker därför dig, som tillsammans med kollegor och stödorganisation, kan skapa en trygg assistans där ni assistenter ger nycklar till ett gott liv. Vi söker dig som kan hoppa in och jobba på kort varsel, men även planerade pass med längre tidshorisont.

Du skall vara trygg, flexibel och arbetsvillig. Vårt gemensamma mål är att skapa en personlig assistans som ger ett gott liv.

Öppningar finns i Bollnäs, Ovanåker, Söderhamn och Ljusdals med omnejd. Arbetsplatsen är alltid tillsammans med den assistansberättigade i dennes vardag. Utifrån behoven kan passen variera i längd från kortare dagpass till hela dygn.

Som timvikarie blir du alltid introducerad i det assistansuppdrag där du ska jobba. Rekryteringen sker genom personlig matchning där assistansanvändaren har sista ordet i rekryteringsprocessen. Olika erfarenheter och förmågor efterfrågas på olika uppdrag.

Dag, kväll, dygn och helgpass. Med kort varsel och med längre planering. Chans till vikariat och tillsvidareanställning i förlängningen. Som timvikarie blir du alltid introducerad i det assistansuppdrag där du ska jobba.

Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt avtal.

Friskvårdspeng på 1700 kr per år (och procentuellt utifrån anställningens längd del av året).

Ansök via mail med CV och personligt brev.


PASS-Team är sedan 1997 en privat anordnare av personlig assistans. Vi utför uppdrag åt assistansberättigade i Hälsingland. I dagsläget finns ca 40 arbetsplatser runt om i landskapet.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PASS-Team AB

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Pass Team AB

Ansök via mejl