Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarier inom HVB

Tallgården · Hultsfred · Ansök senast 31 juli

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobba hos oss!

Vill du bli en del av oss i sommar? Vi söker nu sommarvikarier och timvikarier till Tallgården.

Vi är ett behandlingshem med över 50 års erfarenhet. Vår målgrupp är vuxna med missbruksproblematik ofta i kombination med psykisk ohälsa s.k samsjuklighet. Vi erbjuder utredning och behandling av psykolog, psykiatriker, KBT terapeuter, sjuksköterskor, behandlingspedagoger mfl. Tillsammans skapar vi en behandling/utredning som utgår från uppdraget och den enskildes behov.

ARBETSUPPGIFTER

Som behandlingsassistent ingår många olika intressanta arbetsuppgifter.

Främsta uppgiften är att skapa förutsättningar, motivera och medverka till förändring för klienten. Detta gör du genom att vara aktiv i det dagliga arbetet så som att uppmuntra klienten att delta i såväl morgonmöten som de planerade samtalen och de olika aktiviteterna som erbjuds. Behandlingsassistenten arbetar för att genomförandet av uppdraget blir möjligt.

Urinprov, droganalyser och medicinhantering ingår kontinuerligt under klientens vistelse.

Vi har många gemensamma aktiviteter och som behandlingspersonal ser vi att din insats är viktig genom ett aktivt deltagande.

På Tallgården arbetar behandlingspersonalen dagar, kvällar, och helger. Vi har även de som arbetar sovande jour.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är eller håller på att utbilda dig till behandlingspedagog. Är färdigutbildad Skötare/undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Givetvis har du allmänna datorkunskaper och du kan kommunicera på svenska i tal och skrift eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetet.

Du är ansvarsfull, ödmjuk och flexibel som person. Du behöver också vara målinriktad och strukturerad i ditt arbete med förmåga att arbeta självständigt samt skapa goda relationer med klienter och personal. Du har också förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du ska som person även ha förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Inför anställning efterfrågas ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Lön enligt kollektiv avtal

Körkort ett krav

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tallgården

Placering

Hultsfred

Kontaktperson

Tallgården i Virserum AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons