Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarie till fritids, Vängåvan på Stora Essingen

Timvikarie till fritids, Vängåvan på Stora Essingen

Vängåvans Vänner · Stockholm · Ansök senast 6 sep.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Vängåvan

Vängåvans fritids drivs som föräldrakooperativ av föreningen Vängåvans Vänner. Vängåvan är placerat i en lummig lekpark med klätterställning, parkmiljö och plaskdamm mitt på ön Stora Essingen, Kungsholmen. Hit är det goda förbindelser med både bussar och tvärbana. Här driver vi fritids för fyror, femmor och sexor och har i dagsläget drygt 200 inskrivna. Vi har ungdomsgård två kvällar i veckan och parkleken är öppen för alla åldrar alla vardagar. Vi älskar att göra vardagen lite roligare och lättare. Därför har vi startat en egen alla-får-sjunga-kör och en egen bytesbod (med kläder och saker för återanvändning). Vi arbetar för att främja samarbete mellan lokala föreningar, skolor och företagare och är anordnare av allmänna aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker glada, duktiga, seriösa vikarier som vill ha extrajobb på fritids. Du ska bubbla av energi att arbeta med barn. Du ska tycka att det är väldigt kul att leka, gärna utomhus. Vi erbjuder varje dag pyssel, sport, lekar, spel, musik, lugnare aktiviteter och mellanmål. Kanske har du några av dessa egenskaper? Det viktiga är att du är engagerad, positiv och lyhörd samtidigt som du är självgående.

Vi har alltid en grupp av timvikarier som jobbar extra hos oss - och nu är det dags att fylla på vår vikariepool.

Vi på Vängåvan älskar att vidareutveckla vår verksamhet och att lära oss nya saker. Därför är det alltid kul att få in nya kollegor - alla lär sig av alla. Tillsammans med resten av arbetslaget kommer du att arbeta med uppföljning och utvärdering av de mål som verksamheten sätter upp. Du arbetar för att varje barn ska ha en rolig och meningsfull fritid utifrån sina förutsättningar. Du har förmågan att skapa goda relationer till kollegor, barn och ungdomar och deras vårdnadshavare, parkleksgäster. Du är en socialt kompetent och öppen person helt enkelt :-)

Krav

Kunskaper och förmåga att leda barngrupper i estetiska uttryck som sport och lek, utomhusaktiviteter, bild, musik, teater eller dans.

Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Erfarenhet av pedagogiskt och/eller socialt arbete.

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande med kunskap i franska.

Du bör kunna hantera lättare matlagning, köksrutiner och tillhörande hygienrutiner då vi tillagar vårt eget mellanmål.

Meriterande

Pågående eller avslutad pedagogisk utbildning.

Kunskaper i franska då vi tar emot elever från Lycee Francais Saint Louis.

Omfattning

Det är timvikarier som ska ingå i vår vikariepool vi söker. Lön enligt avtal. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan till parken@parklekenvangavan.se

Märk ansökan med ansökan "Timvikarie på Vängåvan"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vängåvans Vänner

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vängåvans Vänner

Dela jobbannonsen

Anmäl annons