Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timanställd stallpersonal sökes till Theleborgs Ryttarsällskap

Timanställd stallpersonal sökes till Theleborgs Ryttarsällskap

TELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP · Växjö · Ansök senast 10 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola i anrik miljö belägen precis i utkanten av centrala Växjö med naturen runt husknuten. Vår anläggning har anor sedan 1850-talet då den användes som slottstall och charmen finns kvar ännu idag. Anläggningen rymmer 23 ridskolehästar, och ett par platser för privat uppstallning. På anläggningen finns både ridbana och ridhus. Runt om anläggningen breder hagar ut sig som i sin tur gränsar mot ett naturreservat med mängder av fina ridvägar.

På Theleborgs Ryttarsällskap har vi cirka 170 uppsittningar per vecka, både på storhäst och ponny, och vår ambition är att utbilda ryttare med bred kunskap och ett gott horsemanship.

Till vår anläggning söker vi nu stallpersonal för arbete morgon/förmiddag vardagar och helg under framför allt perioden oktober till mars.

Som person ska du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du ska vara flexibel, självgående och ansvarsfull.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Du är van att hantera hästar och de arbetsuppgifter som förekommer i ett stall, och du har en fysik som klarar av det tidvis tunga arbetet i stallet.

Dina främsta arbetsuppgiften är att arbeta med alla olika typer av arbetsuppgifter som ingår i stalltjänsten så som mockning, hästhantering, fodring, lokalvård, vaktmästeri etc.

Arbetstiden kommer främst att förläggas mellan 07:00 -11:00 vardagar och 07:00- ca 10:00 lördag & söndag.

Arbetspassen går bra att dela upp på flera personer, varför tjänstens omfattning är flexibel. Vi ser gärna sökande som är intresserade av hela tjänst på ca 45%, men också gärna sökande som bara är intresserade av att jobba någon dag i veckan eller finnas med på vår vikarielista för stalljobb.

Tjänsten/tjänsterna behöver tillsättas snarast möjligt då vi behöver ha personal på plats när det blir för kallt för hästarna att gå ute om nätterna. Rekrytering sker därför löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP

Placering

Växjö

Kontaktperson

Teleborgs Ryttarsällskap

Dela jobbannonsen

Anmäl annons