Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timanställd Mötesbokare

Funbutler AB · Lund · Ansök senast 20 juli

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mötesbokare i din ansökan

Funbutler är det marknadsledande bokningssystemet för aktivitets- och nöjescenter i Sverige och Norge och finns på fler marknader i Europa. Systemet tillhandahålls som “Software as a Service” (SaaS) och hjälper kunder att digitalisera verksamheten, med fokus på bokning, planering och marknadskommunikation. Med vårt system så ökar intäkter samt effektivitet och ledning får bättre verksamhetskontroll.

I bolaget finns en gedigen kompetens och erfarenhet inom områden som utveckling, e-handel, CRM, omnikanal och digital marknadskommunikation. Kompetenser som investerats i att utveckla det mest flexibla och skalbara bokningssystemet för aktivitetscenter.

Funbutler är ett ekonomiskt välmående tillväxtbolag med en global agenda. Bland kunderna finns allt från lekland, trampolinparker och bowlinghallar till Nordens största aktivitetscenter.

ROLLEN

Som timanställd Mötesbokare hos Funbutler har du nära kontakt med marknaden och våra potentiella kunder. I rollen som Mötesbokare kommer du att komma i kontakt med hundratals aktivitetscenter i norden med målet att boka möte med dessa efter att du kartläggt och samlat in information om dem.

Du får en gedigen internutbildning där vi förser dig med allt du behöver för att lyckas i din roll som mötesbokare och du kommer att få utmanande och spännande arbetsuppgifter i en bransch som är på uppgång.

Som Mötesbokare tillhör du säljavdelningen och blir en del av det teamet. Du får ett perfekt och flexibelt jobb för dig som exempelvis studerar och vill jobba lite extra när det passar dig.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

– Mötesbokning via mail/telefon etc.

– Kartläggning av aktivitetscenter

– Mail-/telefonkontakt med ägare eller platschefer

– Arrangera informationsmöten

– Samla in viktig information

VEM ÄR DU?

Du skall vara en social person och ha lätt för att knyta kontakter. Vi ser gärna att du behärskar såväl Svenska som Engelska, i tal och skrift. Övriga språk (anges nedan) är också välkommet. Vi tror att du är en noggrann person med stor datorvana som vill jobba lite extra och göra det i en spännande bransch med möjligheter att växa i din roll.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Plats: Centrala Lund (Stortorget 8)

Arbetstider: Flexibelt – timmar enligt överenskommelse

Anställning: Timanställning med lön enligt överenskommelse. Kan växlas över till fast heltidstjänst vid goda resultat.

ANSÖKAN

Tycker du att tjänsten låter spännande och att den hade passat dig? Sök redan idag!

KONTAKTPERSON:

Christoffer Borg Mattisson, sälj & marknad

Tel: 0763-154953

Mail: christoffer@funbutler.com

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Funbutler AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Funbutler AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mötesbokare i din ansökan

Dela jobbannonsen