Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timanställd eller fast tjänst i kooperativet SMIL

Timanställd eller fast tjänst i kooperativet SMIL

SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent · Malmö · Ansök senast 14 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kooperativet SMIL söker erfarna personliga assistenter som är intresserade av att ingå som anställda i vårt kooperativ.

Du bör vara lugn, ansvarstagande, självgående och ha känsla för möte med människor i olika situationer och med olika behov. Du får alltid bredvid gång hos de medlemmar i kooperativet du kan komma att assistera, då assistansen alltid skall vara personligt utformad efter den medlem det gäller.

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenhet, men även vid personlig lämplighet.

Passar perfekt för dig som önskar ett flexibelt arbete!

Vi ser gärna att du i din ansökan till oss berättar mer om dig själv, och vilka tider på dygnet du kan tänka dig arbeta och om det är under en särskild period (under sommaren eller kan du börja meddetsamma) samt om du önskar en tim anställning eller fast anställning = FVT. Kan du jobba 8h under en dag i veckan, så skriv det. Allt är välkommet. Vi vill gärna veta om du har några allergier (t ex pälsdjur) och om du har körkort. Du får gärna skriva om du kan tänka dig att arbeta lite utanför Malmö.

Vi ser mycket fram emot att få ta del av din ansökan! Som personlig assistent kan dina arbetsuppgifter variera. Att vara en persons stöd vid daglig omvårdnad, intim hygien, dusch, påklädning, förflyttningar och aktiviteter. Finns där som stöd vid kommunikation, tolka, förtydliga och förstå. Matlagning, matning, ibland sondmatning. Hemmets skötsel. Ibland kanske konserter och resor, sommarläger, familjemiddagar. Allt som kan ingå i ett liv!

Varmt välkommen med din ansökan! SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990.

Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!

SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Vi har kollektivavtal med Fremia/kommunal vilket bla innebär att vi betalar in till din pension etc. Vi har friskvårdbidrag två gånger per år.

Läs mer om oss www.smilmalmo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ideella Fören Smil

Dela jobbannonsen

Anmäl annons