Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tim vikarie, kock

VasseBro · Mark · Ansök senast 25 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tim vikarie kock till Serigmo care Vassebro i Marks kommun

Serigmo care med dotterbolag erbjuder tjänster inom HVB för vuxna med varierande former av missbruk, alkohol, narkotika och läkemedel. Flera av våra klienter har också någon neuropsykiatrisk funktionsvariation eller lider av psykisk ohälsa. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar kring varje individ för att uppnå och etablera en drogfri livsstil. Viktigt för oss är att alla våra verksamheter ska spegla ledorden lyhördhet, engagemang, delaktighet och omtanke.

Vi söker nu en timvikarie, kock till vårt HVB hem Vassebro.

Vi söker nu en timvikarie, kock till vår HVB hem Vassebro, Marks kommun. Vassebro är ett behandlingshem. Vi tar emot vuxna både kvinnor och män med psykiska funktionsvariationer med eller utan beroendeproblematik (alkohol, droger, läkemedel) samt individer med diagnosen samsjuklikhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i ett kök och van att arbeta självständigt och ta ansvar. Vi lagar ca ??? måltider per dag och servar både Vassebro och Ängsätra HVB . Du ska ha erfarenhet av att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För tjänsten krävs även att du har B-körkort.

I ditt uppdrag som kock ansvarar du för att de som bor hos oss får en god och näringsriktig kost. Du rapporterar direkt till arbetsledaren.

I gengäld erbjuder vi Dig en stimulerande arbetsmiljö med eget ansvar och med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper, som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang för de som bor hos oss. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem. Viktigt för oss är att du är lyhörd och flexibel.


Vi rekryterar löpande

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Sylvia Niklasson,070 289 79 61

Ansökan skickas via e-post till sylvia.niklasson@serigmocare.se

Märk ansökan med ”timvik. kock”

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VasseBro

Placering

Mark

Kontaktperson

Serigmo Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons