Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tillsvidaretjänst som Talent Aquisition Partner i Kungälv

Tillsvidaretjänst som Talent Aquisition Partner i Kungälv

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB · Kungälv · Ansök senast 18 aug. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hur det är att arbeta i vårt gäng (enligt HR-gruppen)
Vi är en grupp som verkligen trivs ihop! Vi är ganska lättsamma och det är inte svårt att lära känna oss och känna sig som en i gänget. Alla har sina ansvarsområden men vi samarbetar alltid ihop och delar med oss av kunskap och information för att involvera varandra. Bilfinger är i en tillväxtfas och det händer mycket vilket innebär att HR-avdelningen har många spännande projekt och mycket som går att utveckla och driva vidare. Ulrica, Hr-chefen, är bra på att utveckla alla oss, ser till att vi trivs och har alla de förutsättningar som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Visar man framfötterna finns alla möjligheter att utvecklas i sin roll. Framförallt är det alltid väldigt roligt att komma till jobbet!

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en bred rekryteringsroll där du både kommer få arbeta med sedvanliga rekryteringssuppgifter som att göra kravprofiler, skriva och sprida annonser, searcha fram kandidater, stötta cheferna i urvalsprocessen och koordinera intervjuer och vid behov delta. Du kommer också få samarbeta med våra nordiska HR-kollegor för att marknadsföra och attrahera kandidater. Eftersom detta är en helt ny roll hos oss har du stora möjligheter att påverka både utformningen av rollen samt arbetssätt och processer kring rekrytering och employer branding. Ditt fokusområde kommer vara att rekrytera Ingenjörer och Projektledare men du kommer även vara delaktig i rekrytering av andra tjänstemannaroller och yrkesarbetare.

Då du tillhör ett HR-team som arbetar brett med olika HR-uppgifter får du också en bred insyn i generellt HR-arbete. Vi använder SAP som stödsystem.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du kommer tillhöra kontoret i Kungälv och utgå därifrån men du kommer också sitta en del i Stenungsund där många av våra chefer sitter. Övriga resor i landet kan också förekomma.

Kompetens
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av bred rekrytering där du självständigt drivit rekryteringsprocessen framåt. Du får gärna ha rekryterat till mer komplicerade tjänster men även ha erfarenhet av volymtillsättningar. Du har erfarenhet av search och rekrytering via sociala medier.

I rollen förväntas du bidra med ditt perspektiv på rekrytering och komma med nya idéer och tillvägagångssätt. Det är viktigt att du är drivande och kan bygga upp och underhålla ett nätverk för att hitta lämpliga kandidater. Du är social och uppsökande i ditt sätt och gillar kontakten med människor. Du är öppen och kreativ och trivs när du får fria händer.

Vi värdesätter ett stort lokalt nätverk och kännedom så vi ser gärna att du bor i Kungälv med omnejd.

Ansökan
Ansök via hemsidan senast 2022-08-31. Vi är så nyfikna på alla ansökningar så vi kommer gå igenom alla löpande och kalla till intervjuer även innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta:
Ulrica Boustedt, HR-chef
  • +46 729819351
Vi hoppas så att detta låter intressant för dig och att du vill skicka in en ansökan :)

Profile description:
Jessica Ahlqvist, HR support på Bilfinger
  • +46 730720771
For further information please contact jessica.ahlqvist@bilfinger.com

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent White-collar workers Bachelor's degree Human Resources jessica.ahlqvist@bilfinger.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Ulrica Boustedt

+46 729819351

Dela jobbannonsen