Jobbsafari är en del avschibsted logo

Till vårt varv på Tjörn söker vi Slipansvarig

Till vårt varv på Tjörn söker vi Slipansvarig

Swede Ship Marine Ab · Tjörn · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Swede Ship utvecklar, reparerar och levererar vi marknadsledande båtar och fartyg till bl.a. sjöräddning, försvarsmakt och rederier. Swede Ship Marine ligger på Djupvik, Tjörn och är moderbolaget i en varvskoncern som sysselsätter ett 90-tal personer. Övriga företag i gruppen är Swede Ship Composite i Hunnebostrand, Swede Ship Yachtservice på Nya Varvet i Göteborg samt Swede Ship Sublift.


Som Slipansvarig kommer du ansvara för torr- och sjösättning av fartyg och ingå i vårt service- och underhållsteam. Arbetet innebär förhalning och förtöjning av fartyg i sjön, förflyttning av fartyg på land, pallning på slip, torrsättning, indragning i hall och ompallning av fartyg. Som slipansvarig ansvarar du även för löpande underhåll av slipar, vagnar och utrustning på bryggor. Ibland kommer du även stötta de övriga i arbetslaget som arbetar ombord på fartygen.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är van att hantera större fartyg, längd från 15 till 40m, vid kaj. Vi tror att du har en bakgrund inom hamnarbete, som matros, skutsegling eller liknande. Du gillar att självständigt strukturera din arbetsdag för största möjliga effektivitet. Du är ansvarstagande och har hög integritet. Flexibilitet värdesätts då delar av arbetet ibland utförs utanför ordinarie arbetstid. Kunskaper inom underhåll av mekanisk utrustning är ett krav och kunskaper inom hydraulik är meriterande.

Då arbetet ofta utförs under tidspress är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande. Körkort B är ett krav och förarbevis för truck, kran och travers är meriterande. Även kunskap inom ställningsbyggnation och fallskydd är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swede Ship Marine Ab

Placering

Tjörn

Kontaktperson

Swede Ship Marine AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons